Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222747

Amistoso (RC) 731222747 Información oficial sobre el partido 731222747 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Ryhr sports Alineación oficial del equipo 'Ryhr sports' en el partido 3 - 2 Palau City F.C. Alineación oficial del equipo 'Palau City F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ryhr sports Alineación oficial del equipo 'Ryhr sports' en el partido 3 - 1 Palau City F.C. Alineación oficial del equipo 'Palau City F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ryhr sports

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Corria el minut 18 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Frantisek Marienhöhe, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 106 Minuto 82 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Matteo Gallo sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 82 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 2 al marcador.
  • 123 Minuto 115 (Gol por la derecha): Passats 115 minuts, Giuseppe Mignanelli, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. sports es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Matteo Gallo va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 81, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 84 per blocar una centrada d'en Germà Marcet va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de sports.
  • 221 Minuto 112 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hassan Mahadeen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Palau City F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 33 (Gol por la derecha): Al minut 33 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Eleuterio Gómez que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador de Palau Salvador Cirera va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 68 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 26 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Salvador Cirera va ser clau en la jugada d'atac de Palau al minut 26, quan ell mateix va fer una passada brutal a Pablo Conlledo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Diego Arrieta va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Salvador Cirera rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Conlledo de Palau es va guanyar la targeta groga merescudament.