Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222322

Amistoso (Int., RC) 731222322 Información oficial sobre el partido 731222322 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

TSV Sasel Alineación oficial del equipo 'TSV Sasel' en el partido 2 - 4 as chamouille Alineación oficial del equipo 'as chamouille' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
TSV Sasel Alineación oficial del equipo 'TSV Sasel' en el partido 3 - 2 as chamouille Alineación oficial del equipo 'as chamouille' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
59,6 % 15,4 % 25,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TSV Sasel

Goles Goles

  • 122 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ioannis Zambas de Sasel aconseguir un gol al minut 62 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 120 Minuto 75 (Gol de falta): Ioannis Zambas va donar a Sasel un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 21 (Ocasión de contra por la izquierda): Sasel van sortir al contraatac al minut 21, però Juergen Grohmann va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): En Marco Caveglia va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ianis Pichet no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Arman De Beuckelaer estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): Sasel per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 92, quan Marco Caveglia va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

as chamouille

Goles Goles

  • 163 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Gaspard Lecouffe que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): chamouille van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 80, quan Martial Bache va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 97 (Gol por el centro): Amb 97 minuts jugats, Constant Gamet de chamouille va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 181 Minuto 104 (Gol por el centro): Al minut 104, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Marc Ferrer-Vidal va augmentar l'avantatge de chamouille a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Cyrille Laborie, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Claudiu Horga va fer una magnífica centrada, però la rematada de Trystan Marbœuf va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lucien Bordes.
  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaspard Lecouffe de chamouille va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Damiano Fazzini es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 99, Cyrille Laborie de chamouille va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.