Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222202

Amistoso (Int.) 731222202 Información oficial sobre el partido 731222202 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Con Talento C.F. Alineación oficial del equipo 'Con Talento C.F.' en el partido 3 - 1 Sfc Svině Liné Alineación oficial del equipo 'Sfc Svině Liné' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Con Talento C.F. Alineación oficial del equipo 'Con Talento C.F.' en el partido 3 - 0 Sfc Svině Liné Alineación oficial del equipo 'Sfc Svině Liné' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Con Talento C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Al minut 5 l'àrbitre va premiar Talento amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Kuba Waszczyński va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Moisés Errazu va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 190 Minuto 44 (Gol de falta): En Svante Gustavsson va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 3-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Karl Spitsõn una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Jindřich Vozáb va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Karl Spitsõn era fer passades de llarga distància. Al minut 43 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Svante Gustavsson però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Al minut 44 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Alessio Fisichella de Talento va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Svante Gustavsson per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jindřich Vozáb va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Svante Gustavsson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Svante Gustavsson.

Sfc Svině Liné

Goles Goles

  • 141 Minuto 60 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Svině van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 3 - 1 mitjançant en Dušan Semrád.