Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222142

Amistoso (Int.) 731222142 Información oficial sobre el partido 731222142 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido 4 - 1 Sport Madeira Xavelhas e Benfica Alineación oficial del equipo 'Sport Madeira Xavelhas e Benfica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Gamonense Alineación oficial del equipo 'Gamonense' en el partido 6 - 0 Sport Madeira Xavelhas e Benfica Alineación oficial del equipo 'Sport Madeira Xavelhas e Benfica' en el partido
Tiene mala suerte 6.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gamonense

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Gamonense una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Bogusław Poleski, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 31.
  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Gamonense va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 36 Raúl Montaner va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Al minut 54, Gamonense va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Raúl Montaner, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Neftalí Maynés, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Gamonense.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 32 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 32 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Raúl Montaner va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Próspero Pallars va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Neftalí Maynés, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Juan Huici va estar a punt de sentenciar el partit al minut 77, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Sport Madeira Xavelhas e Benfica

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Landuin Figl va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Moisés Bernardo va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Patricio Troglio va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robin Håkansson de Xavelhas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.