Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222063

Amistoso (Int.) 731222063 Información oficial sobre el partido 731222063 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Alimoche F.C. Alineación oficial del equipo 'Alimoche F.C.' en el partido 0 - 3 La Scarpona FC Alineación oficial del equipo 'La Scarpona FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alimoche F.C. Alineación oficial del equipo 'Alimoche F.C.' en el partido 1 - 1 La Scarpona FC Alineación oficial del equipo 'La Scarpona FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,8 % 31,5 % 27,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alimoche F.C.

Goles Goles

  • 109 Minuto 54 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Jesús Martínez va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Aleksa Komnenović va aprofitar el regal, anotant el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gaston Rageor! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

La Scarpona FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, Scarpona es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Aleksa Komnenović es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Víctor Garayo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Dušan Mitrović de Scarpona va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 36 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Pekka Ingesson va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 59, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Andrija Babamović després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter David Peña Ruiz va poder desviar-lo a córner.
  • 236 Minuto 81 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en José Daniel Agarrado haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Scarpona al minut 81.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Andrija Babamović de Scarpona va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.