Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731221645

Amistoso (Int., RC) 731221645 Información oficial sobre el partido 731221645 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido 5 - 2 SC Lisbon Alineación oficial del equipo 'SC Lisbon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Pain Team C.F. Alineación oficial del equipo 'Pain Team C.F.' en el partido 2 - 6 SC Lisbon Alineación oficial del equipo 'SC Lisbon' en el partido
Tiene bastante suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,6 % 0,4 % 91,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pain Team C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Gabriel Lijerón, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 16 (Gol por la derecha): Amb 16 minuts jugats, en Sébastien Roussel va augmentar l'avantatge de Pain a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 138 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Roger Aumatell arribés a peus de Gabriel Lijerón, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Pain el 3 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Pain va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gabriel Lijerón progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Roger Aumatell es va introduir dins la defensa central al minut 54, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.

SC Lisbon

Goles Goles

  • 141 Minuto 63 (Gol de contra por el centro): Lisbon sabia com jugar al contraatac, i al minut 63, Mestan Can Karatan va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 5 - 1.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Indika Jayewardene va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Lisbon, Bruno Luís Palacios, que va marcar, sense saber com, el 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Lisbon van seguir progressant per la banda dreta. Mestan Can Karatan va tenir la seva oportunitat al minut 27, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.