Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731221582

Amistoso (Int., RC) 731221582 Información oficial sobre el partido 731221582 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

F.C Kirara Alineación oficial del equipo 'F.C Kirara' en el partido 1 - 3 Stockholm Celtics Fc Alineación oficial del equipo 'Stockholm Celtics Fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
F.C Kirara Alineación oficial del equipo 'F.C Kirara' en el partido 0 - 5 Stockholm Celtics Fc Alineación oficial del equipo 'Stockholm Celtics Fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Kirara

Goles Goles

  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Robert Nesselrode va anar a parar al cap de Thiago Possebon que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Kirara el 1 - 0.

Stockholm Celtics Fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): Stockholm van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 68, quan Jakub Žlnka va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): Quan passaven 70 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Stockholm. En Mawuli Agbodjan va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Jakub Žlnka va aprofitar un error defensiu al minut 71, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Stockholm.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Stockholm va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Delas va desviar el xut final de Mawuli Agbodjan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Ugo Chinigò de Stockholm, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 8, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!