Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731221526

Amistoso (Int.) 731221526 Información oficial sobre el partido 731221526 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Atletico Caserio Alineación oficial del equipo 'Atletico Caserio' en el partido 4 - 0 Fc Zentralschweiz Alineación oficial del equipo 'Fc Zentralschweiz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Caserio Alineación oficial del equipo 'Atletico Caserio' en el partido 5 - 0 Fc Zentralschweiz Alineación oficial del equipo 'Fc Zentralschweiz' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Caserio

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fc Zent. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Hanot Gordibar la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atletico es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 29.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Als 36 minuts de joc, els nois de Atletico van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Roope Kämi augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Atletico va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gordon Tungate progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Atletico pel centre va donar un gran resultat: el gol de Gordon Tungate va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Roope Kämi va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Atletico van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Francisco Osorio, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Atletico ho intentava per la dreta per mitjà de Enosch Affentranger, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El jugador local Igor Bujan per poc que no incrementa el marcador al minut 74. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mario Salvagnini va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Atletico a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Francisco Osorio va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Roope Kämi de Atletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fc Zentralschweiz

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 15 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Jean-Paul Dömland va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Christian Birri rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 241 Minuto 19 (Ocasión de contra por el centro): En Giggino Trozzi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Fc Zent, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Donato Bechtle va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lorenz Hassler de Fc Zent la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Donato Bechtle de Fc Zent amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.