Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731221150

Amistoso (Int.) 731221150 Información oficial sobre el partido 731221150 en Hattrick

01.05.2024 15:20:00

fc du mouta Alineación oficial del equipo 'fc du mouta' en el partido 2 - 2 Live4Hope Alineación oficial del equipo 'Live4Hope' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
fc du mouta Alineación oficial del equipo 'fc du mouta' en el partido 4 - 1 Live4Hope Alineación oficial del equipo 'Live4Hope' en el partido
Tiene mala suerte 4.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc du mouta

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Luís Augusto de Sousa ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, mouta es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): Duncan McNamara va incrementar l'avantatge de mouta amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Duncan McNamara gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Friedrich Christian Ötting va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Gert-Marijn Dinkelman de mouta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Al minut 89, Arnaldo Querzè arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Live4Hope

Goles Goles

  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Bruno Rocha la va convertir en gol amb un remat de cap en Edwin Moniquet tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 68 el marcador es va actualitzar: 2 - 1.
  • 142 Minuto 73 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Lowie Vets de Live4Hope va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 11 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Damien Stael va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 Antoon ten Brink va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jesper Stigling va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El Live4Hope creava perill des de la dreta al minut 19, però en Jesper Stigling, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Djillali Zahar desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Djillali Zahar va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 252 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de László Tüske la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Live4Hope havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Damien Stael de Live4Hope va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Bruno Rocha es va posar al mig i ho va espatllar tot.