Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731221069

Amistoso (Int., RC) 731221069 Información oficial sobre el partido 731221069 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

trenuletul Alineación oficial del equipo 'trenuletul' en el partido 3 - 1 U. D. Flota Estelar Alineación oficial del equipo 'U. D. Flota Estelar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
trenuletul Alineación oficial del equipo 'trenuletul' en el partido 6 - 1 U. D. Flota Estelar Alineación oficial del equipo 'U. D. Flota Estelar' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,8 % 0,1 % 3,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trenuletul

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a trenuletul va ser Vlăduţ Dospinescu.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 49 gràcies a la jugada de Jean-Christophe Ribeiro, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): trenuletul va obtenir un penal al minut 86, que va llançar a la perfecció Rumen Velkov. 3 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Marinescu va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Loïc Vignier va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jeroen Dier de trenuletul amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Daniel Marinescu de trenuletul va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rumen Velkov de trenuletul la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

U. D. Flota Estelar

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): En Constantin Mădăraş entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Estelar, un peu providencial d'en Claudio Fragano va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Estelar va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Reinhold Naegele va quedar-se sol davant el porter Victor Niculae, però aquest va poder aturar el xut.
  • 216 Minuto 31 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Ryan Esbensen va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 31, i va passar la pilota a Giovanny Deneire, però aquest no va encertar a marcar.
  • 251 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 87, quan un error defensiu va deixar Constantin Mădăraş completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.