Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731221005

Amistoso (Int.) 731221005 Información oficial sobre el partido 731221005 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

FC Swarzędz Alineación oficial del equipo 'FC Swarzędz' en el partido 7 - 0 Piano FC Alineación oficial del equipo 'Piano FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
FC Swarzędz Alineación oficial del equipo 'FC Swarzędz' en el partido 8 - 0 Piano FC Alineación oficial del equipo 'Piano FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 7.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Swarzędz

Goles Goles

  • 124 Minuto 5 (Gol de penalti): Swarzędz va posar-se per davant 1 - 0 al minut 5, quan Ludovico Gibbone va llançar una pena màxima perfectament.
  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Swarzędz van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Anisse Rouquette va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 0 s'ha de veure repetit: en Ludovico Gibbone de Swarzędz va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Eugen Tolontan, que no va perdonar.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Swarzędz va aconseguir el 4 - 0 quan Tonio Guggenheim va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Shahiudduzzaman Razzaq, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a Swarzędz.
  • 130 Minuto 59 (Gol de falta): Al minut 59 en Ludovico Gibbone va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 6 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 134 Minuto 75 (Gol de penalti): Als 75 minuts de joc, els nois de Swarzędz van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ludovico Gibbone augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tonio Guggenheim de Swarzędz va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 230 Minuto 60 (Ocasión de falta): En Ludovico Gibbone es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Eugen Tolontan, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Piano FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Walery Szwan.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Pietro Arione de Piano va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.