Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731220811

Amistoso (Int.) 731220811 Información oficial sobre el partido 731220811 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 6 - 0 FC Ball-ett Alineación oficial del equipo 'FC Ball-ett' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
serrallo-floresta Alineación oficial del equipo 'serrallo-floresta' en el partido 4 - 0 FC Ball-ett Alineación oficial del equipo 'FC Ball-ett' en el partido
Tiene suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

serrallo-floresta

Goles Goles

  • 120 Minuto 15 (Gol de falta): Czesław Kraczkowski va donar a serrallo-floresta un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 134 Minuto 27 (Gol de penalti): serrallo-floresta va obtenir un penal al minut 27, que va llançar a la perfecció Czesław Kraczkowski. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Czesław Kraczkowski va incrementar l'avantatge de serrallo-floresta amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 59 (Gol por la derecha): serrallo-floresta va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Czesław Kraczkowski va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 137 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Gustaw Krym va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 68 de joc. Javier Esquina es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 5 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 130 Minuto 83 (Gol de falta): Als 83 minuts, Czesław Kraczkowski va ampliar l'avantatge de serrallo-floresta amb un 6 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Al minut 36 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Czesław Kraczkowski, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Echazarreta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Rossend Galán de serrallo-floresta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El jugador local Czesław Kraczkowski per poc que no incrementa el marcador al minut 77. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lukas Gatt va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José Pérez Rubio de serrallo-floresta es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Ball-ett

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arda Betim de Ball-ett amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.