Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731220654

Amistoso (RC) 731220654 Información oficial sobre el partido 731220654 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Fallo Vallecano Alineación oficial del equipo 'Fallo Vallecano' en el partido 2 - 3 Astur Celtic Alineación oficial del equipo 'Astur Celtic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Fallo Vallecano Alineación oficial del equipo 'Fallo Vallecano' en el partido 3 - 1 Astur Celtic Alineación oficial del equipo 'Astur Celtic' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,4 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fallo Vallecano

Goles Goles

  • 113 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els jugadors del Vallecano amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 71, deixant Abdelqadir Tadlaoui en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 113 Minuto 85 (Gol por la derecha): Al minut 85, Vallecano aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Ruben van Aggelen va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 17, un contraatac del Vallecano no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Batista Egoabil perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 214 Minuto 41 (Ocasión de penalti): Vallecano tenia un penal al seu favor al minut 41, però el porter va aturar el xut de José María Naranjo amb una gran estirada, evitant així l'empat. Un comentarista va cridar efusivament ''Beturián Rincón, t'estimo!!!''
  • 289 Minuto 100 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Gerard Macià va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Edgar Puigsasllosas el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): En Gerard Macià del Vallecano ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 209 Minuto 110 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Ignacio Toledano? Un error clamorós seu va donar a Manuel Álamo Gómez una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 213 Minuto 115 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 115 minuts, en Rodolfo Vizcaino no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xermán Taberneiro de Vallecano va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Astur Celtic

Goles Goles

  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): Al minut 36 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Óscar Agramunt que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 174 Minuto 75 (Gol de penalti): En Matyáš Filouš va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 75. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 172 Minuto 109 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Manuel Álamo Gómez quedar desmarcat i marcar per a Celtic al minut 109. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Julio Alcolea va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 16, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Torquato Deturres va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 18, quan en Soulaïmane Fayssali va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 289 Minuto 52 (Ocasión evento especial): En Soulaïmane Fayssali va fer una ràpida incursió al minut 52, però en Batista Egoabil no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ezequiel Elizaycine després de 65 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Torquato Deturres va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Ezequiel Elizaycine. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.