Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731220533

Amistoso (Int.) 731220533 Información oficial sobre el partido 731220533 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Locomotronix F.C Alineación oficial del equipo 'Locomotronix F.C' en el partido 4 - 3 Ira Saint Gregor Alineación oficial del equipo 'Ira Saint Gregor' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Locomotronix F.C Alineación oficial del equipo 'Locomotronix F.C' en el partido 7 - 0 Ira Saint Gregor Alineación oficial del equipo 'Ira Saint Gregor' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Locomotronix F.C

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Juan Martín García va donar a Locomotronix un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 111 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59, Włodzimierz Musiołek va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 2 - 2.
  • 111 Minuto 67 (Gol por el centro): Dominique Gräter s'emportà una gran ovació del públic local al minut 67, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Locomotronix va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 76 Antenor Bonxe va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Locomotronix la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Ira Saint Gregor

Goles Goles

  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Dane Cumberbatch arribés a peus de Israel Figueroa, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Gregor el 1 - 1.
  • 174 Minuto 52 (Gol de penalti): Dane Cumberbatch va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 52 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 172 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Passats 61 minuts de partit, Gregor es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Andrew Joseph es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kenneth Robainne que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.