Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731220012

Amistoso (Int.) 731220012 Información oficial sobre el partido 731220012 en Hattrick

01.05.2024 17:20:00

FC Jippie Alineación oficial del equipo 'FC Jippie' en el partido 4 - 0 A.S. SonGoku Alineación oficial del equipo 'A.S. SonGoku' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Jippie Alineación oficial del equipo 'FC Jippie' en el partido 7 - 0 A.S. SonGoku Alineación oficial del equipo 'A.S. SonGoku' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Jippie

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Passats 12 minuts, Harmen-Jan Groters, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Jippie es posava per davant!
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jippie va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Leif Dincher progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Hein Rijpstra es va introduir dins la defensa central al minut 50, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Amb 63 minuts jugats, en Harmen-Jan Groters va augmentar l'avantatge de Jippie a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 15 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 15 podia haver acabat en gol, però Sergio Strazzari va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Skate Zoethout va rematar alt.

A.S. SonGoku

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 34 (Ocasión de falta): El jugador visitant Vratislav Šenkyřík va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 34 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 239 Minuto 66 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Albert Joachim Prock va ridiculitzar a en Skate Zoethout amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.