Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219830

Amistoso (Int., RC) 731219830 Información oficial sobre el partido 731219830 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido 3 - 2 FC Villa Imperial Alineación oficial del equipo 'FC Villa Imperial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fichas fichadas Alineación oficial del equipo 'Fichas fichadas' en el partido 4 - 2 FC Villa Imperial Alineación oficial del equipo 'FC Villa Imperial' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,4 % 2,1 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fichas fichadas

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Machiel van Dal, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. fichadas es posava per davant!
  • 136 Minuto 63 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Heiko Langenthal encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Marc Cavallé anotar per a fichadas el 2 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 121 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Nick Jeppsson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, fichadas es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 10 (Ocasión de contra de falta): fichadas van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 10 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Ivano Cossellu no va ser gens encertat.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): fichadas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Matteo Cotugno en un 1 contra 1 amb el porter Norberto Diaz, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Al minut 56 el fichadas va posar setge sobre la defensa central visitant però en David Castilla no va estar gens encertat.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Paul Tabb va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Matteo Cotugno.

FC Villa Imperial

Goles Goles

  • 164 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Wolfgang Weinhart de Imperial va marcar de penal l'empat al minut 33.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Passats 38 minuts de partit, Imperial es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Robert Mühlbach es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Heiko Langenthal va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Hardi Handrich, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 62 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Imperial va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Imperial que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Heiko Langenthal, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Wolfgang Weinhart de Imperial va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Bernard Goldschmitz es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.