Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219793

Amistoso (Int.) 731219793 Información oficial sobre el partido 731219793 en Hattrick

01.05.2024 03:00:00

Myrmidons FC Alineación oficial del equipo 'Myrmidons FC' en el partido 0 - 4 Minarik FC Alineación oficial del equipo 'Minarik FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Myrmidons FC Alineación oficial del equipo 'Myrmidons FC' en el partido 0 - 2 Minarik FC Alineación oficial del equipo 'Minarik FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Myrmidons FC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 蔡 (Cai) 智耀 (Zhiyao) de Myrmidons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Minarik FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Jemse Ramanankavana quedar desmarcat i marcar per a Minarik al minut 26. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Umberto Zucchetta sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 30 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 2 al marcador.
  • 185 Minuto 52 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Minarik van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jemse Ramanankavana va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 186 Minuto 91 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El Minarik va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Umberto Zucchetta rematés de volea a la xarxa. El 0 - 4 pujava al marcador al minut 91.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Umberto Zucchetta al minut 32, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Elvir Zelenika, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Minarik va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 張 (Zhang) 寶信 (Baoxin) va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Márton Fórizs, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Johannes Marttinen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 53, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Márton Fórizs després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter 劉 (Liu) 凱 (Kai) va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Jemse Ramanankavana de Minarik va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jemse Ramanankavana va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.