Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219769

Amistoso (Int.) 731219769 Información oficial sobre el partido 731219769 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

FC jou Alineación oficial del equipo 'FC jou' en el partido 2 - 2 FC Anschi Siegen Alineación oficial del equipo 'FC Anschi Siegen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC jou Alineación oficial del equipo 'FC jou' en el partido 3 - 2 FC Anschi Siegen Alineación oficial del equipo 'FC Anschi Siegen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,2 % 5,0 % 19,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC jou

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a jou va ser Juan Almario.
  • 121 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 els aficionats van embogir quan en David Veladiez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de jou.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 21 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de jou, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Juan Carlos Tejedor va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en George Bocman! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): jou van sortir al contraatac amb encert al minut 80, però Paco Jiménez Orozco no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 215 Minuto 81 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de George Bocman quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Jiménez Orozco de jou es va guanyar la targeta groga merescudament.

FC Anschi Siegen

Goles Goles

  • 162 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Hermann Haefele va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 19.
  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 64 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Joerg Halbritter de Anschi marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Es duien 20 minuts de partit jugats quan Koryun Gevorkyan va estar a punt de posar per davant a Anschi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de José María Lebarten va impedir un gol cantat.
  • 274 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Al minut 27, Tomas Pöllinger de Anschi va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Paco Jiménez Orozco es va comportar com un juvenil al minut 47 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 270 Minuto 79 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Anschi al minut 79, però el xut de Tomas Pöllinger va topar amb la tanca defensiva.
  • 272 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Koryun Gevorkyan va marcar al minut 84 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hermann Haefele.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ekkehard Freninetz de Anschi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.