Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219697

Amistoso 731219697 Información oficial sobre el partido 731219697 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Can Puig Alineación oficial del equipo 'Can Puig' en el partido 1 - 5 Es jovenets des Grau Alineación oficial del equipo 'Es jovenets des Grau' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Can Puig Alineación oficial del equipo 'Can Puig' en el partido 0 - 9 Es jovenets des Grau Alineación oficial del equipo 'Es jovenets des Grau' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Can Puig

Goles Goles

  • 109 Minuto 25 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 25 minuts Abderrachid Sabir es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Ricardo Bielva que d'un gran xut va marcar per a jovenets el 0 - 3.
  • 119 Minuto 53 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Roberto Mendes sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Bruno Segura Puertas que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Al minut 19, Alfonso Manzano va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 201 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Óscar Cao de Benos va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 69 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Oyanguren de Puig es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 514 Minuto 63 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Abderrachid Sabir s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cristian Peña de Puig es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Es jovenets des Grau

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): jovenets agafava avantatge al minut 11 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Georg Blümel amb mestria.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Ricardo Bielva va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 24, i va fer pujar el 0 - 2 per a jovenets.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Guillermo León de jovenets l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 73 de partit.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, Sarkis Davidyan va augmentar l'avantatge de jovenets a 1 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Puig. La jugada d'estratègia del jovenets per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Sergio Molins va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 283 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Juan Sergio Molins de jovenets va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 84 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.