Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219614

Amistoso (Int., RC) 731219614 Información oficial sobre el partido 731219614 en Hattrick

02.05.2024 03:00:00

Garitate FC Alineación oficial del equipo 'Garitate FC' en el partido 1 - 2 Selito FC Alineación oficial del equipo 'Selito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Garitate FC Alineación oficial del equipo 'Garitate FC' en el partido 0 - 1 Selito FC Alineación oficial del equipo 'Selito FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Garitate FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 27 (Gol de contra por la izquierda): Jason Spinks va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a Canibales.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Aldo Maria Lugaresi va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Canibales que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Canibales va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mischa Mettier, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Selito FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Macario Yebra, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 40.
  • 185 Minuto 75 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Canibales. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Macario Yebra la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Selito es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, un refús desafortunat de Ivo Kachkachian, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Özgür Pürşen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 32, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ivo Kachkachian va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Monty Patmore des de l'esquerra.
  • 272 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Philibert Wildeshausen va marcar al minut 55 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ciel Demaesschalk de Selito la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ogeday Tüzgen de Selito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.