Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219212

Amistoso (Int.) 731219212 Información oficial sobre el partido 731219212 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Razakente Alineación oficial del equipo 'Razakente' en el partido 0 - 4 Quaero FC Alineación oficial del equipo 'Quaero FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Razakente Alineación oficial del equipo 'Razakente' en el partido 0 - 1 Quaero FC Alineación oficial del equipo 'Quaero FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Razakente

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Razakente va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Javier Asser la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 50 minuts, en Hipólito Abraham no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Jackson Byrne va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Razakente va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jackson Byrne, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Quaero FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador de Quaero Calogero Rigo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 40 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Al minut 51, Marco Civelli va augmentar l'avantatge de Quaero a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Cesare De Luca va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 66, i va fer pujar el 0 - 3 per a Quaero.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Gian Carlo Gravagno va aprofitar un error defensiu al minut 89, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a Quaero.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Es duien 25 minuts de partit jugats quan Andrea Antoni va estar a punt de posar per davant a Quaero amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Warren Brincat va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 35 (Ocasión de falta): En Paolo Bellosi va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 35. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Cesare De Luca va marcar al minut 38 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 283 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Quaero quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marco Civelli va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marco Civelli de Quaero es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Francesco Ortombina de Quaero amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.