Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731219155

Amistoso (Int.) 731219155 Información oficial sobre el partido 731219155 en Hattrick

01.05.2024 07:00:00

Power SHFC Alineación oficial del equipo 'Power SHFC' en el partido 1 - 2 Ragrasucritos Alineación oficial del equipo 'Ragrasucritos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Power SHFC Alineación oficial del equipo 'Power SHFC' en el partido 2 - 0 Ragrasucritos Alineación oficial del equipo 'Ragrasucritos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Power SHFC

Goles Goles

  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de 75 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Power, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Alfredo Marín Valle de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 3 (Ocasión de falta): Amb 3 minuts disputats, Alfredo Marín Valle gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fernando Quitral va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Ragrasucritos

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Israel da Illa va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Sucritos.
  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): Sucritos va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Marcel Kohberger va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sucritos, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Israel da Illa va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 4, Filiberto Valles de Sucritos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Criado de Sucritos es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Vicente Recabal de Sucritos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Vicente Recabal de Sucritos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 79.