Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218868

Amistoso (Int.) 731218868 Información oficial sobre el partido 731218868 en Hattrick

02.05.2024 03:00:00

Club San Lorenzo de AImagro Alineación oficial del equipo 'Club San Lorenzo de AImagro' en el partido 7 - 2 La Oscuridad Team Alineación oficial del equipo 'La Oscuridad Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Club San Lorenzo de AImagro Alineación oficial del equipo 'Club San Lorenzo de AImagro' en el partido 4 - 0 La Oscuridad Team Alineación oficial del equipo 'La Oscuridad Team' en el partido
Tiene bastante suerte 3.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club San Lorenzo de AImagro

Goles Goles

  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Casla va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Norman Wardana, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 43 gràcies a la jugada de Gregorio Candia, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Eusebio Marín de Casla va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Gregorio Candia va incrementar l'avantatge de Casla amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Eusebio Marín es va introduir dins la defensa central al minut 86, i va aconseguir el 5 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Amb 88 minuts jugats, en Eusebio Marín va augmentar l'avantatge de Casla a 6 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Casla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Andrew Bryan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): En Ronald Alva va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 15, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Ronald Alva una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de José Riva va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 240 Minuto 89 (Ocasión de contra de falta): El Casla va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Eusebio Marín la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

La Oscuridad Team

Goles Goles

  • 173 Minuto 10 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Paulí Sorlí va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 108 Minuto 68 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 4 - 2 s'ha de veure repetit: en Odd Bøe de Oscuridad va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Gustau Genescà, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 16 (Ocasión de contra por la derecha): Bircan Ecegün va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Oscuridad que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.