Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218737

Amistoso (Int., RC) 731218737 Información oficial sobre el partido 731218737 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

Humpelkutten Alineación oficial del equipo 'Humpelkutten' en el partido 0 - 7 Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Humpelkutten Alineación oficial del equipo 'Humpelkutten' en el partido 0 - 4 Castillonroy Rangers Alineación oficial del equipo 'Castillonroy Rangers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Humpelkutten

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Vincent Moting de Humpelkutten va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Castillonroy Rangers

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Julio Lugo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 18 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 18, Castillonroy va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ivo Corral.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 28 de partit va donar a Castillonroy l'avantatge per 0 - 3. Mario Miranda en va ser l'anotador.
  • 180 Minuto 30 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 30 pels visitants. En Ivo Corral va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 140 Minuto 48 (Gol de contra de falta): Castillonroy va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Ivo Corral la va transformar en el 0 - 5.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Ivo Corral va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 6 per als visitants.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, Castillonroy va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Jai Kumar, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Cado Dolcinellas de Castillonroy va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 90 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Cado Dolcinellas.