Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218725

Amistoso (Int.) 731218725 Información oficial sobre el partido 731218725 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Capranica Prenestina Alineación oficial del equipo 'Capranica Prenestina' en el partido 1 - 0 Kacinclakhos Alineación oficial del equipo 'Kacinclakhos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Capranica Prenestina Alineación oficial del equipo 'Capranica Prenestina' en el partido 2 - 0 Kacinclakhos Alineación oficial del equipo 'Kacinclakhos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Capranica Prenestina

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Al minut 30, Gillain Deprez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 230 Minuto 85 (Ocasión de falta): En Gillain Deprez es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Kacinclakhos

Goles Goles

  • 125 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Morgan Baker va voler rebutjar una pilota aèria amb el cap però va saltar a destemps i la va pentinar, superant així la mitja sortida del porter. A l'electrònic hi havia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 31 (Ocasión de contra por la izquierda): Kacinclakhos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 31, però Iván Vega va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 225 Minuto 68 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebot dins l'àrea gairebé va provocar que Morgan Baker es fes un gol en pròpia porteria, però un company va aconseguir evitar-ho pels pèls.