Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218618

Amistoso (Int., RC) 731218618 Información oficial sobre el partido 731218618 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

Traktor Trebnitz Alineación oficial del equipo 'Traktor Trebnitz' en el partido 4 - 2 Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Traktor Trebnitz Alineación oficial del equipo 'Traktor Trebnitz' en el partido 9 - 0 Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Traktor Trebnitz

Goles Goles

  • 102 Minuto 36 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 36 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Ferdinando Matos Almeida, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Trebnitz a l'empat.
  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): En Heimir Halldórsson va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Franco Maria Gentili la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Klavs Dyngby, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Trebnitz se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 71.
  • 131 Minuto 75 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Trebnitz va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Wouter Vanlede progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Trebnitz va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Hipolit Mondzelewski va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ainar Aseginolatza.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Heimir Halldórsson va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 32, Wouter Vanlede de Trebnitz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Daños Conlaterales

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Daños va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 2. Marcos Sintes va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Juan Francisco Mota Pacheco el va rematar Nel Martínez Sánchez amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 11 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Juan Pérez de Tejada va intentar anar-se'n per velocitat al minut 11 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Nel Martínez Sánchez al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Nel Martínez Sánchez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Daños va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 61, quan Jaume Gispets va quedar-se sol davant el porter Zenon Jagódka, però aquest va poder aturar el xut.