Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218520

Amistoso (Int., RC) 731218520 Información oficial sobre el partido 731218520 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

TurbiStar C.F. Alineación oficial del equipo 'TurbiStar C.F.' en el partido 3 - 0 F.C BEFANI Alineación oficial del equipo 'F.C BEFANI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TurbiStar C.F. Alineación oficial del equipo 'TurbiStar C.F.' en el partido 0 - 1 F.C BEFANI Alineación oficial del equipo 'F.C BEFANI' en el partido
Tiene bastante suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,6 % 0,1 % 96,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TurbiStar C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): TurbiStar prenia la batuta de l'encontre al minut 37, quan en Cem Örfi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paulí Tarrida va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de TurbiStar a 3 - 0. Giuseppe Ruggiero va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Martin Adolfsson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Cem Örfi no va ser aprofitada per en Zbyněk Štěpán que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Al minut 75, Luitpold Cap gairebé va marcar per a TurbiStar des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Cem Örfi de TurbiStar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

F.C BEFANI

Ocasiones Ocasiones

  • 290 Minuto 9 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Pierre-Antoine Rouanet era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 9. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Vexi Leander de BEFANI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.