Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218380

Amistoso (Int.) 731218380 Información oficial sobre el partido 731218380 en Hattrick

01.05.2024 12:45:00

Gangland_11 Alineación oficial del equipo 'Gangland_11' en el partido 0 - 2 Black Dragons Athletic Alineación oficial del equipo 'Black Dragons Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gangland_11 Alineación oficial del equipo 'Gangland_11' en el partido 0 - 3 Black Dragons Athletic Alineación oficial del equipo 'Black Dragons Athletic' en el partido
Tiene un resultado normal 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gangland_11

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 72 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en 龙 (Long) 晓鹏 (Xiaopeng) va rebre molts aplaudiments. Al minut 72 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 200 Minuto 83 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 83 amb una falta ben llançada per en Atilio Calero, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Black Dragons Athletic

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): Athletic agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Eloy Vázquez amb mestria.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al 74 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Athletic augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Manuel Cadalso es rifés el porter i marqués el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Daniel-Cristian Bălănoiu va estar a punt de posar per davant a Athletic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Nguyễn Bình Yên va impedir un gol cantat.
  • 205 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Athletic va estar a punt de marcar quan Ionuţ Păunoiu va fer una passada impressionant a Martín López Castro, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Després de 81 minuts, Martín López Castro va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nguyễn Bình Yên va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Eloy Vázquez quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nguyễn Bình Yên, però la pilota va topar amb el travesser.