Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218365

Amistoso (Int., RC) 731218365 Información oficial sobre el partido 731218365 en Hattrick

01.05.2024 11:00:00

HKMasters United Alineación oficial del equipo 'HKMasters United' en el partido 4 - 0 ADO DEN HAAG12 Alineación oficial del equipo 'ADO DEN HAAG12' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
HKMasters United Alineación oficial del equipo 'HKMasters United' en el partido 2 - 0 ADO DEN HAAG12 Alineación oficial del equipo 'ADO DEN HAAG12' en el partido
Tiene suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HKMasters United

Goles Goles

  • 138 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Lubor Vyhňák arribés a peus de Gerbrand Govers, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a HKMasters el 1 - 0.
  • 133 Minuto 27 (Gol por la derecha): Amb 27 minuts jugats, en Ascenso Pinheiro va augmentar l'avantatge de HKMasters a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): HKMasters va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Mircea Lebădă, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ascenso Pinheiro que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Oz Cox va incrementar l'avantatge de HKMasters amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Ascenso Pinheiro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Lubor Vyhňák va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Glen Richards, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Niklas Markoff de HKMasters va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ADO DEN HAAG12

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): HAAG12 van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 37, però el xut de Ewoud Mantingh des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Carlo Melkert va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de HAAG12 que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 71 (Ocasión de contra de falta): El HAAG12 va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ewoud Mantingh la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Bernie van Reisen va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.