Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218223

Amistoso (Int., RC) 731218223 Información oficial sobre el partido 731218223 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

elvituni team Alineación oficial del equipo 'elvituni team' en el partido 6 - 3 La Marea Aurinegra F.C. Alineación oficial del equipo 'La Marea Aurinegra F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
elvituni team Alineación oficial del equipo 'elvituni team' en el partido 3 - 2 La Marea Aurinegra F.C. Alineación oficial del equipo 'La Marea Aurinegra F.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
51,6 % 22,0 % 26,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

elvituni team

Goles Goles

  • 115 Minuto 13 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ekaitz Alda de elvituni va fer un bon esprint per escapar-se de Juan Pablo Pelusso i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 0. Tot un espectacle!
  • 131 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Deolindo Tomé, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a elvituni.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 42 gràcies a la jugada de Tomás Aboigor, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 56 (Gol por la derecha): elvituni va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Deolindo Tomé va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 63 (Gol por la izquierda): En Hakan Ecevit de elvituni va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): elvituni va aconseguir el 6 - 3 quan Borna Ružak va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El elvituni ho intentava per la dreta per mitjà de Ikhlas Benzekri, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip elvituni Ikhlas Benzekri quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Afonso Isidro l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hakan Ecevit de elvituni va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

La Marea Aurinegra F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 20 (Gol por el centro): Marea van mostrar una bona compenetració quan al minut 20 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Leonardo Amengual va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Marea van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 40, quan Nataniel Cotto va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 152 Minuto 67 (Gol por la izquierda): El 5 - 3 el va apuntar al seu compte particular Klodi Lenjani de Marea després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): En Washington Vilar al minut 34 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 79, quan un error defensiu va deixar Cristiano Ruoti completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.