Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218206

Amistoso (Int., RC) 731218206 Información oficial sobre el partido 731218206 en Hattrick

01.05.2024 21:30:00

Croatia Split Alineación oficial del equipo 'Croatia Split' en el partido 6 - 3 Tramwaj Pescadores Alineación oficial del equipo 'Tramwaj Pescadores' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Croatia Split Alineación oficial del equipo 'Croatia Split' en el partido 3 - 1 Tramwaj Pescadores Alineación oficial del equipo 'Tramwaj Pescadores' en el partido
Tiene bastante suerte 3.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,3 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Croatia Split

Goles Goles

  • 110 Minuto 5 (Gol de falta): Croatia equilibrava els comptes al minut 5 quan en Dale Camm va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 121 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alex Carré, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Croatia se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 14.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Croatia va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Hoàng Chí An des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 18 (Gol de penalti): Als 18 minuts de joc, els nois de Croatia van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Dale Camm augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Croatia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en David Knapek progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 1.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Croatia va augmentar la diferència quan Dale Camm no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 謝 (Xie) 靖宇 (Jingyu) al minut 48 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dale Camm va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 58 quan Ndumiso Sisulu de Croatia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Thomas Torales.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Georgică Tararache de Croatia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tramwaj Pescadores

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què 林 (Lin) 魏楠 (Weinan) es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): Els jugadors de Pescadores no defallien en cap moment. Producte d'això, en 黄 (Huang) 永方 (Yongfang) va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 5 - 2.
  • 151 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 els aficionats de Pescadores van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en 黄 (Huang) 永方 (Yongfang) va anotar el 6 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en 陳 (Chen) 嘉康 (Jiakang) de Pescadores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.