Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218203

Amistoso (Int.) 731218203 Información oficial sobre el partido 731218203 en Hattrick

01.05.2024 09:45:00

Aris and i am not well Alineación oficial del equipo 'Aris and i am not well' en el partido 1 - 3 Conxo Globe Trotters Alineación oficial del equipo 'Conxo Globe Trotters' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aris and i am not well Alineación oficial del equipo 'Aris and i am not well' en el partido 1 - 1 Conxo Globe Trotters Alineación oficial del equipo 'Conxo Globe Trotters' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,7 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aris and i am not well

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Thomas Mavreas es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Antonis Ermidis de Aris amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Conxo Globe Trotters

Goles Goles

  • 115 Minuto 15 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Jose Manuel Valdivieso era molt més ràpid que el defensa Paolo Mazziotti. Al minut 15, el jugador de Trotters va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Nico Marcotulli de Trotters l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 26 de partit.
  • 140 Minuto 79 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Trotters el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Jose Manuel Valdivieso va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Fredrik Gustavsson després de 51 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Filimon Papasimos va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Houshmand Asadabadi es va quedar sol davant del porter, al minut 80. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Trotters van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Marian Secoşan, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nico Marcotulli.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Yiannis Papayiannakopoulos de Trotters va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.