Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218158

Amistoso (Int.) 731218158 Información oficial sobre el partido 731218158 en Hattrick

01.05.2024 08:00:00

GuardiansPower Alineación oficial del equipo 'GuardiansPower' en el partido 4 - 2 BALOOBAS RC Alineación oficial del equipo 'BALOOBAS RC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
GuardiansPower Alineación oficial del equipo 'GuardiansPower' en el partido 6 - 1 BALOOBAS RC Alineación oficial del equipo 'BALOOBAS RC' en el partido
Tiene mala suerte 6.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GuardiansPower

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): GuardiansPower va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Benjamin Proust va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 141 Minuto 30 (Gol de contra por el centro): El GuardiansPower era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en İbrahim Tül va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Passats 49 minuts, Guni Chassidim, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. GuardiansPower es posava per davant!
  • 131 Minuto 60 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de GuardiansPower va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Guni Chassidim progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): GuardiansPower va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Guni Chassidim va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Mete Niyaz que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Mete Niyaz gairebé va marcar per a GuardiansPower des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Abdelraliq Araïchi.

BALOOBAS RC

Goles Goles

  • 118 Minuto 27 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 27, Slimane Bremili va pentinar un córner cap al segon pal que Lars Hermansson va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Als 31 minuts de partit, Marcin Latanowicz de BALOOBAS va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kolbeinn Ólafsson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 251 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Kolbeinn Ólafsson va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Elvan Müstesna.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Kolbeinn Ólafsson, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Lars Hermansson de BALOOBAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.