Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218131

Amistoso 731218131 Información oficial sobre el partido 731218131 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido 2 - 2 Zaragoza-Manchego Alineación oficial del equipo 'Zaragoza-Manchego' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Palamós CF Alineación oficial del equipo 'Palamós CF' en el partido 3 - 1 Zaragoza-Manchego Alineación oficial del equipo 'Zaragoza-Manchego' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Palamós CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 76 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 76, Willy Fernández de Palamós empatava el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 11 minuts de joc, Gavin Parker semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Raúl Urueña va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Palamós enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ricardo Ysern Torres no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gavin Parker no va entrar per centímetres.

Zaragoza-Manchego

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 15, quan Ur Muskiz va posar els visitants Zaragoza-Manchego per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Zaragoza-Manchego per augmentar la diferència al marcador a 0 - 2 al minut 60. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ignacio Pascual. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 109 Minuto 69 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Ignacio Grado se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Akila Hathurusingha que va anotar el 1 - 2 per a Palamós sense cap impediment.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Santiago Sauqué al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Ignacio Grado va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Miguel Ángel Canizar de Zaragoza-Manchego va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.