Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731218051

Amistoso 731218051 Información oficial sobre el partido 731218051 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Es Castell_d'Alaró Alineación oficial del equipo 'Es Castell_d'Alaró' en el partido 3 - 3 Villa de Rota Alineación oficial del equipo 'Villa de Rota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Es Castell_d'Alaró Alineación oficial del equipo 'Es Castell_d'Alaró' en el partido 6 - 2 Villa de Rota Alineación oficial del equipo 'Villa de Rota' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Es Castell_d'Alaró

Goles Goles

  • 116 Minuto 6 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Noel Despujol va acabar en una passada genial cap al jugador de Castell_dAlaró Elano Paz, que va marcar el 1 - 0.
  • 130 Minuto 13 (Gol de falta): El gol de falta de Slavomír Lisner sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 13 i ampliar l'avantatge de Castell_dAlaró a 2 - 0.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Saif Adnan Al-Amrany de Castell_dAlaró aconseguir un gol al minut 52 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ramón Gato va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Othello Thill va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Castell_dAlaró se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ramón Gato va estar a punt d'acabar en gol al minut 63, però el porter visitant Nicola Sannicolò va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Castell_dAlaró va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Agustín Perdomo en un 1 contra 1 amb el porter Nicola Sannicolò, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 24, Noel Despujol de Castell_dAlaró va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Villa de Rota

Goles Goles

  • 153 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, Nag-Ji Shin va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Villa en aconseguir el 2 - 1.
  • 160 Minuto 35 (Gol de falta): L'entrenador de Villa es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Renaat Voncken era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.
  • 162 Minuto 61 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 61, quan Renaat Voncken va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 8 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Clodomiro Quintanilha va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 8. En Renaat Voncken va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Amar Akšamlija va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Hieronim Kubieniec va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.