Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217820

Amistoso (Int.) 731217820 Información oficial sobre el partido 731217820 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 4 - 1 Matrix Bugojno Alineación oficial del equipo 'Matrix Bugojno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
F.C. Sant Boi Alineación oficial del equipo 'F.C. Sant Boi' en el partido 5 - 2 Matrix Bugojno Alineación oficial del equipo 'Matrix Bugojno' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,9 % 3,3 % 17,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Sant Boi

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del SantBoi s'esgargamellaven dempeus per esperonar Lars-Holger Blecken que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 14 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Ferran Carol, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. SantBoi es posava per davant!
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Willhelm Litschauer arribés a peus de Ferran Carol, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a SantBoi el 3 - 1.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84, SantBoi va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Willhelm Litschauer, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sebastian Gaser va estar a punt d'avançar els locals al minut 27 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): SantBoi per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Ferran Carol va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Sebastian Gaser una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 51, però una magnífica aturada de Res Weindorf va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62, Ferran Carol gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Res Weindorf va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 9, Lars-Holger Blecken de SantBoi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Matrix Bugojno

Goles Goles

  • 174 Minuto 2 (Gol de penalti): Al minut 2 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Jean Guin va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Moritz Grogger va rematar amb l'empenya exterior desviat.