Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217765

Amistoso 731217765 Información oficial sobre el partido 731217765 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Relojo F.C Alineación oficial del equipo 'Relojo F.C' en el partido 2 - 3 C.E Vilamitjana Alineación oficial del equipo 'C.E Vilamitjana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Relojo F.C Alineación oficial del equipo 'Relojo F.C' en el partido 5 - 0 C.E Vilamitjana Alineación oficial del equipo 'C.E Vilamitjana' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Relojo F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Daley Haydock va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Gabi Burada de Relojo va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Nguyễn Ngọc Thiện arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Miguel García-Márquez quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Nguyễn Ngọc Thiện va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabi Burada de Relojo es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel García-Márquez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

C.E Vilamitjana

Goles Goles

  • 142 Minuto 31 (Gol de contra por la izquierda): Samuel Romero va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Vilamitjana i marcant el 0 - 1.
  • 142 Minuto 42 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Francisco Manuel Posch de Vilamitjana va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Samuel Romero va aprofitar un error defensiu al minut 75, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Vilamitjana.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Georgi Gruev de Vilamitjana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.