Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217660

Amistoso (Int.) 731217660 Información oficial sobre el partido 731217660 en Hattrick

01.05.2024 16:40:00

Bierfreunde International Alineación oficial del equipo 'Bierfreunde International' en el partido 3 - 6 Tacht-e dschamschid FC Alineación oficial del equipo 'Tacht-e dschamschid FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Bierfreunde International Alineación oficial del equipo 'Bierfreunde International' en el partido 5 - 4 Tacht-e dschamschid FC Alineación oficial del equipo 'Tacht-e dschamschid FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,8 % 33,2 % 28,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bierfreunde International

Goles Goles

  • 112 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7, Adolphin Soamaneva va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Ikoto Ranaivoarisoa de International va demostrar les seves habilitats al minut 39 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors del International amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 62, deixant Denis Websky en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Ikoto Ranaivoarisoa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de International se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al 81, Theo Ranken hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Aurang Niksirat. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Ikoto Ranaivoarisoa de International va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tacht-e dschamschid FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): Amb 2 minuts jugats, Ardalan Yavarzadeh de dschamschid va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Ardalan Yavarzadeh donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Zavareh Abbasian va augmentar l'avantatge de dschamschid a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 174 Minuto 69 (Gol de penalti): En Humberto Jorge Mendonça va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 3 - 4 al minut 69. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Humberto Jorge Mendonça estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Nazzareno Manfredini va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 3 - 5 al minut 79.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, un xut de Erfan Beheshti des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 15 (Ocasión de falta): El dschamschid va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 15 amb un llançament de falta perillós. En Humberto Jorge Mendonça però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Shahkar Dashti quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Joro Razafindrakoto, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erfan Beheshti de dschamschid la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.