Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217545

Amistoso (Int.) 731217545 Información oficial sobre el partido 731217545 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Cucciolandia Alineación oficial del equipo 'Cucciolandia' en el partido 2 - 2 CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Cucciolandia Alineación oficial del equipo 'Cucciolandia' en el partido 1 - 6 CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB Alineación oficial del equipo 'CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cucciolandia

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, Bogusław Sulicz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 114 Minuto 63 (Gol de penalti): Al minut 63, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Joakim Kullberg no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 56 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Matteo Giannantonio va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Joakim Kullberg, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

CHIPITIÑOS FUTBOL CLUB

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CHIPITIÑOS. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Salvo Nevola xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 170 Minuto 53 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Jakub Korpa al minut 53 va permetre a CHIPITIÑOS prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CHIPITIÑOS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Dagobert Baberg, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rogèr Morant es va quedar sol davant del porter, al minut 54. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.