Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217498

Amistoso (Int.) 731217498 Información oficial sobre el partido 731217498 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

KRWIŚCI Kielce Alineación oficial del equipo 'KRWIŚCI Kielce' en el partido 1 - 3 C.D Las Vegas Alineación oficial del equipo 'C.D Las Vegas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KRWIŚCI Kielce Alineación oficial del equipo 'KRWIŚCI Kielce' en el partido 2 - 1 C.D Las Vegas Alineación oficial del equipo 'C.D Las Vegas' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,1 % 11,9 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KRWIŚCI Kielce

Goles Goles

  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): KRWIŚCI va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 37, quan Christian Maaß, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Lluís Pujol una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Vlad Munteanu va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Caspe de KRWIŚCI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Nicola Pegurri de KRWIŚCI va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

C.D Las Vegas

Goles Goles

  • 162 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 58 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en István Koloh de Vegas marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Eric Worku Tesfaye va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Wojciech Szczerek va augmentar l'avantatge de Vegas a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Eric Worku Tesfaye va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Eli Hermon, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Strahil Popov va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Strahil Popov al minut 41 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.