Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217418

Amistoso (Int.) 731217418 Información oficial sobre el partido 731217418 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Hus Team Alineación oficial del equipo 'Hus Team' en el partido 1 - 4 FC StreS FM Alineación oficial del equipo 'FC StreS FM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hus Team Alineación oficial del equipo 'Hus Team' en el partido 2 - 3 FC StreS FM Alineación oficial del equipo 'FC StreS FM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,5 % 4,6 % 75,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hus Team

Goles Goles

  • 103 Minuto 54 (Gol por la derecha): Passava el minut 54 del matx, quan l'atent Mikko Koskiaho va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 60 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Manuel Robles Colón no va ser aprofitada per en Eddie von Breitungen que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

FC StreS FM

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): En Gioacchino Civa donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 25 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Jan Szamburski va augmentar l'avantatge de StreS a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 65 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gioacchino Civa de StreS l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 65 de partit.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Aaron Blanksma de StreS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Krisztián Molnár va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 280 Minuto 42 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Krisztián Molnár al minut 42.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el StreS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Pyae Aung Kyaw s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Jan Szamburski va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adam Paumier.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Gioacchino Civa de StreS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pyae Aung Kyaw de StreS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.