Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731217281

Amistoso (RC) 731217281 Información oficial sobre el partido 731217281 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Guarderia Linense Alineación oficial del equipo 'Guarderia Linense' en el partido 3 - 2 XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guarderia Linense Alineación oficial del equipo 'Guarderia Linense' en el partido 2 - 0 XeviTeam Alineación oficial del equipo 'XeviTeam' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guarderia Linense

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats van embogir quan en Agustín Tomás Fernández Domínguez va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Guarderia.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): Guarderia va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 63 Domingo Soto Campo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Corria el minut 89 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Luis María Ostos, que va posar el 3 - 2 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Al minut 41, Luis María Ostos gairebé va marcar per a Guarderia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jordi Miracle es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

XeviTeam

Goles Goles

  • 118 Minuto 59 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 59, el XeviTeam va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pío Ciutadella, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 118 Minuto 64 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 64, Alfonso Valenzuela Guerra va pentinar un córner cap al segon pal que Javier Maeso va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 42 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de XeviTeam va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Javier Maeso va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de XeviTeam va anar a parar a la dreta de l'atac on en Archie Wagner, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.