Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731216851

Amistoso (RC) 731216851 Información oficial sobre el partido 731216851 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido 6 - 1 C. D. Deobriga Alineación oficial del equipo 'C. D. Deobriga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Jrg Star Alineación oficial del equipo 'Jrg Star' en el partido 6 - 1 C. D. Deobriga Alineación oficial del equipo 'C. D. Deobriga' en el partido
Tiene un resultado normal 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jrg Star

Goles Goles

  • 124 Minuto 17 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 17 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Kemen Satrustegi. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 134 Minuto 29 (Gol de penalti): Kemen Satrustegi va augmentar la diferència de Star a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Star va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Régis Léonard va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 140 Minuto 67 (Gol de contra de falta): El porter de Star va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Kemen Satrustegi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 4 - 0!
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Star va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Cedrik Leipzig des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Kléber Faria Gomes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Star.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 13 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Cedrik Leipzig va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en José Luis Higuera, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El Star ho intentava per la dreta per mitjà de Philipp Koller, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Kléber Faria Gomes de Star amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

C. D. Deobriga

Goles Goles

  • 153 Minuto 76 (Gol por la derecha): Deobriga van aconseguir el 5 - 1 que retallava diferències al minut 76 quan Iginio Malagoli sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en David Martín Losada.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81 de partit, David Martín Losada de Deobriga va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.