Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731216750

Amistoso (Int., RC) 731216750 Información oficial sobre el partido 731216750 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

Hawaiian Warriors Alineación oficial del equipo 'Hawaiian Warriors' en el partido 0 - 1 FC Rouen 99 Alineación oficial del equipo 'FC Rouen 99' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hawaiian Warriors Alineación oficial del equipo 'Hawaiian Warriors' en el partido 1 - 1 FC Rouen 99 Alineación oficial del equipo 'FC Rouen 99' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,8 % 37,0 % 33,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hawaiian Warriors

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 25 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Jovan Naić va enviar un xut des de 40 metres al minut 25, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 236 Minuto 49 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Rémy Dufay no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Otto Perian estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Hedrick Bockhorn va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonas Rübesamen.
  • 512 Minuto 106 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jonas Rübesamen se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

FC Rouen 99

Goles Goles

  • 172 Minuto 103 (Gol por la izquierda): Al minut 103 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a FCR prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Sylvester Skak.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Sylvester Skak quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Sándor Ceglédi va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Geordy Beidts ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alexis Thibaudeau de FCR es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.