Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731216471

Amistoso (Int., RC) 731216471 Información oficial sobre el partido 731216471 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 4 - 3 FC Klippenkotzer Alineación oficial del equipo 'FC Klippenkotzer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chungueles c.f. Alineación oficial del equipo 'Chungueles c.f.' en el partido 3 - 0 FC Klippenkotzer Alineación oficial del equipo 'FC Klippenkotzer' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chungueles c.f.

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Paolo Chona va donar a Chungueles un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 134 Minuto 31 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Chungueles i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 31 minuts de joc. Mentre en Nichita Nacu el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): Chungueles va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 71 Gaietà Borredà va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 135 Minuto 92 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Lluís Escursell va demostrar la seva experiència quan al minut 92 va pispar al porter la pilota mentre la botava i va marcar a porteria buida: 4 - 3. És un murri!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Paolo Chona, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Chungueles Paolo Chona quasi marca al minut 70 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Lluís Escursell l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 231 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gaietà Borredà va estar a punt de sentenciar el partit al minut 103, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leon Sawatzki de Chungueles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

FC Klippenkotzer

Goles Goles

  • 153 Minuto 32 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Klippenkotzer seguien lluitant fins al final. Al minut 32, fruit d'aquests esforços, Pierpaolo Bellot va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 105 Minuto 60 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 60, Johann-Peter Bornkamm va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Knut Oelsen que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"
  • 160 Minuto 91 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Joonas Pesu va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 91: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 10 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Luca Orizio va poder marcar per a Klippenkotzer en un servei de cantonada picat per en Joonas Pesu quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Klippenkotzer va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pierpaolo Bellot es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Joonas Pesu va fer una jugada per la banda esquerra, però Giuseppe Sicari va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 94 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 94 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Eike Gedrich va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Johann-Peter Bornkamm de Klippenkotzer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.