Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731216395

Amistoso (Int., RC) 731216395 Información oficial sobre el partido 731216395 en Hattrick

01.05.2024 22:50:00

Caburga FC Alineación oficial del equipo 'Caburga FC' en el partido 5 - 3 Abatutaos FC Alineación oficial del equipo 'Abatutaos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Caburga FC Alineación oficial del equipo 'Caburga FC' en el partido 4 - 0 Abatutaos FC Alineación oficial del equipo 'Abatutaos FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caburga FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 30 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 30 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Volodymyr Borzhievskiy. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Leonides Moñiz, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Caburga.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vivian Boilă va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Caburga va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Jorge Asturg progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Vivian Boilă es va introduir dins la defensa central al minut 68, i va aconseguir el 5 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): En Fedro Cedrón va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Caburga se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 14 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Caburga Mustafa Ügeç quasi marca al minut 14 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jorge Asturg l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iván Velaz de Cabrera al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Fedro Cedrón va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Vivian Boilă gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Iván Velaz de Cabrera va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Abatutaos FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 40 minuts quan Pepe Formatjé va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 1 per a Abatutaos.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 71, Eugèni Marrahí va pentinar un córner cap al segon pal que Juan Cabanillas va rematar a gol completament sol, marcant així el 5 - 2.
  • 141 Minuto 81 (Gol de contra por el centro): El Abatutaos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Josué Cervilla va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 5 - 3 pujava al marcador.