Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731216267

Amistoso (Int., RC) 731216267 Información oficial sobre el partido 731216267 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Aparjeitri Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Aparjeitri Club de Fútbol' en el partido 1 - 2 GIKY Alineación oficial del equipo 'GIKY' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Aparjeitri Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Aparjeitri Club de Fútbol' en el partido 0 - 1 GIKY Alineación oficial del equipo 'GIKY' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aparjeitri Club de Fútbol

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Arcadi Hosta va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a ACF.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de ACF, l'equip va recuperar la pilota al minut 40 i va contraatacar. En Arcadi Hosta va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 241 Minuto 102 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Freijomil va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 215 Minuto 108 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Arcadi Hosta va rebre molts aplaudiments. Al minut 108 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Pablo Palomeque Díaz de ACF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mario Yubero de ACF es va emportar una amonestació al minut 11 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Sandro Marín Aragón de ACF va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jesús Pablo Palomeque Díaz es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 512 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Sandro Marín Aragón de ACF per doble groga al minut 90.

GIKY

Goles Goles

  • 164 Minuto 86 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Alexander Tzarev marqués l'empat. Al minut 86 el marcador mostrava un empat a 1.
  • 174 Minuto 103 (Gol de penalti): Al minut 103 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Alexander Tzarev va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Yunus Emre Başkara al minut 67 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Annunziato Carena va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Ludovico Mangione, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 89 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 218 Minuto 94 (Ocasión evento especial córner peinado): Delio Tricase hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Nicola Sau havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Al minut 96 de partit, Delio Tricase quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Es duien 101 minuts de partit jugats quan Delio Tricase va estar a punt de posar per davant a GIKY amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Calixto Emasabel va impedir un gol cantat.