Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731215789

Amistoso (Int.) 731215789 Información oficial sobre el partido 731215789 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Hattrick W.C. Alineación oficial del equipo 'Hattrick W.C.' en el partido 2 - 3 Kross Jacket FC Alineación oficial del equipo 'Kross Jacket FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hattrick W.C. Alineación oficial del equipo 'Hattrick W.C.' en el partido 2 - 3 Kross Jacket FC Alineación oficial del equipo 'Kross Jacket FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,9 % 19,2 % 54,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hattrick W.C.

Goles Goles

  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Matteo Dassiè, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Hattrick.
  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Filiberto Stipa trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Hattrick enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 289 Minuto 71 (Ocasión evento especial): Filiberto Stipa va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 71, però no s'esperava que en Álvaro Álamo Gómez, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 213 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El Hattrick va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Alessandro 'Spadino' Robbiati la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Matteo Dassiè de Hattrick va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Kross Jacket FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 13, quan Mario Espleda va posar els visitants Krossers per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Matias Tomás Ochoaispuru des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 44 (Gol por la derecha): Àngel Ramon Campeny va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Mario Espleda va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 28, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 284 Minuto 42 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Krossers, Lancelot Ramond va fallar un penal al minut 42, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 284 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Lancelot Ramond de Krossers al minut 47 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 208 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Lancelot Ramond va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 63. En 夏 (Xia) 兴静 (Xingjing) va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Àngel Ramon Campeny, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Krossers va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Todor Petrov de Krossers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.