Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731215573

Amistoso 731215573 Información oficial sobre el partido 731215573 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

San Roque 24 FC Alineación oficial del equipo 'San Roque 24 FC' en el partido 2 - 3 Torremolinos F.C Alineación oficial del equipo 'Torremolinos F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Roque 24 FC Alineación oficial del equipo 'San Roque 24 FC' en el partido 2 - 1 Torremolinos F.C Alineación oficial del equipo 'Torremolinos F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,2 % 6,0 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Roque 24 FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Roque contenien la respiració mentre en Dionís Alentorn s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 110 Minuto 33 (Gol de falta): L'empat per part de Roque va arribar al minut 33 quan David Marquant va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Roque van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Bronisław Zawitowski va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 223 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40, Gunnar Brodahl arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Roque sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Gunnar Brodahl, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 43 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Gunnar Brodahl! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Acorán Pascual va estar a punt d'empatar per a Roque quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Serwan Hawez va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 212 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Roque Cristiano Scrima quasi va assolir l'empat al minut 68 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Dionís Alentorn va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Acorán Pascual.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bronisław Zawitowski de Roque la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Torremolinos F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 29 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 29 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Jordan Pierantozzi marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 116 Minuto 32 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Fereydoun Jarrah va acabar en una passada genial cap al jugador de Torremolinos Roald Deinema, que va marcar el 1 - 2.
  • 173 Minuto 65 (Gol por la derecha): El jugador de Torremolinos Beñat Aldea va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 65 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 36, quan en Desiderio Boixaderas va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Lech Dzieran de Torremolinos va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 66 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.