Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731215232

Amistoso (Int.) 731215232 Información oficial sobre el partido 731215232 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Baetulo FC Alineación oficial del equipo 'Baetulo FC' en el partido 3 - 2 GT MASTERS Alineación oficial del equipo 'GT MASTERS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Baetulo FC Alineación oficial del equipo 'Baetulo FC' en el partido 0 - 2 GT MASTERS Alineación oficial del equipo 'GT MASTERS' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baetulo FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Baetulo eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 69, Rodolfo Barbosa va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.
  • 136 Minuto 75 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Radomir Kacprzak encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Cristian-Alexandru Năvală anotar per a Baetulo el 2 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Baetulo prenia la batuta de l'encontre al minut 80, quan en José Doñapalla va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 11 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Cristian-Alexandru Năvală va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 11. En José Doñapalla va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rodolfo Barbosa de Baetulo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

GT MASTERS

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Dávid Sterk es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Omar Miura va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 22, i va fer pujar el 0 - 2 per a MASTERS.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Mats Andersson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Édwin Chavès, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Milton Doensen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Omar Miura va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): MASTERS va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ryszard Kozłowski es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.